Rozeznanie Rynku nr 2-RR-9.1.2-2019

Fundacja Na Rzecz Wspierania Osób Niepełnosprawnych „Wyjdź z Domu” uprzejmie informuje, iż w związku z realizacją projektu pn. „Wyjdź z domu – bądź aktywny” o nr RPMP.09.01.02-12-0140/16, realizowanego w ramach działania 9.1. poddziałania 9.1.2. Aktywna Integracja Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego 2014-2020, prowadzi rozeznanie rynku w celu wyłonienia doradcy zawodowego do przeprowadzenia usług indywidualnego i grupowego doradztwa zawodowego dla uczestników projektu.

Termin składania ofert wyznaczono na dzień: 03.06.2019 do godziny 12.00

Załączniki:Rozeznanie rynku 2-RR-9.1.2-2019 doradca zawodowy

Moszczenica dnia 29-05-2019

W związku z zauważoną nieścisłością w opisie przedmiotu zamówienia informujemy iż następuje zmiana pkt. 1 Rozeznania rynku (1. Opis przedmiotu zamówienia). Aktualne brzmienie pkt. 1 zawiera załącznik nr 3 do rozeznania rynku.

Załącznik nr 3:

Rozeznanie 2-RR-9.1.2.-2019 – doradca zawodowy – zał nr 3

Informujemy iż najlepszą ofertę złożyła pani Grażyna Janik.

Ostatnie artykuły

Fundacja zdobyła 1. miejsce w prestiżowym konkursie!

Fundacja zdobyła 1. miejsce w prestiżowym konkursie!

Z ogromną radością informujemy, że nasza Fundacja zdobyła 1. miejsce w konkursie „Znak Jakości Ekonomii Społecznej i Solidarnej” w kategorii „Usługi społeczne szyte na miarę”. Dlaczego to wyróżnienie jest dla nas tak ważne? To nagroda, która potwierdza, że nasze...

czytaj dalej
Zapraszamy na Forum Organizacji Pozarządowych!

Zapraszamy na Forum Organizacji Pozarządowych!

Towarzystwo Oświatowe Ziemi Chrzanowskiej w Chrzanowie we współpracy ze Stowarzyszenie Inicjatyw Społecznych i Oświatowych Cumulus serdecznie zaprasza do udziału w wydarzeniu realizowanym w ramach projektu „Marszałkowska Sieć Wsparcia NGO – Małopolska Południowa”.  ...

czytaj dalej
Mała Księga Dobrych Smaków.

Mała Księga Dobrych Smaków.

Mała Księga Dobrych Smaków – Przepisy z serca projektu Publikacja „Mała Księga Dobrych Smaków” to efekt wyjątkowej kulinarnej podróży, która odbyła się w ramach projektu „Zrównoważony rozwój – zdrowa kuchnia – zdrowe społeczeństwo” realizowanego przez Stowarzyszenie...

czytaj dalej

0 komentarzy

Wyślij komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *